Troensevej 31, Tåsinge, 5700 Svendborg

STORSLÅET BELIGGENHED I ABSOLUT SÆRKLASSE

TOTALRENOVERET EJENDOM M. BL.A. PANORAMAUDSIGT FRA ALLE PRIMÆRE OPHOLDSRUM OVER SVENDBORG SUND, INDENDØRS POOL, MULIGHED FOR HESTEHOLD, OGSÅ VELEGNET TIL REPRÆSENTATIVE OG ERHVERVSMÆSSIGE FORMÅL

Her er tale om et helt exceptionelt hjem med en stor grund i Vindeby på Tåsinge tæt på alle nødvendige faciliteter. Man kan forvente en arkitekttegnet ejendom fra 1924, hvor der i 2008 blev foretaget en omfattende renovering med fokus på flotte detaljer og kvalitetsløsninger. Med en grund beliggende direkte til Svendborgsund er der endvidere sikret en betagende panoramaudsigt året rundt, og man kan få stor glæde af den private badebro.

Ejendommen opdeles i tre bygninger med henholdsvis indendørs pool, fitnessrum og stald, kontorbygning og endeligt den private bolig. Poolområdet er forsynet med gulvvarme, og her er der også både et toilet og et separat bruserum, så poolen er lige til at hoppe i. På det øverste plan er der indrettet et fitnessrum, hvor man kan træne i naturligt lys fra tagvinduerne, og så prydes dette rum især af de fritlagte bjælker. Udefra har man i forbindelse med denne længe adgang til en mindre stald med p.t. to hestebokse og et disponibelt rum.

Beboelsen byder indenfor med gulvvarme i stueplanet. Et af husets herligheder er det flotte køkken, der ligger i forbindelse med både spise- og dagligstue, og der er yderligere spiseplads i form af køkkenøen. Fra køkkenet er der adgang til et funktionelt bryggers, og fra den modsatte ende kan der tilgås endnu et opholdsrum. Der er endvidere en særdeles prægtig stue med fritlagte bjælker og loft til kip, hvorfor der bliver åbnet op for en lys struktur. Der er et betagende vue over sundet fra glaspartierne, og man kan ligeledes træde direkte ud på den solrige terrasse, mens de køligere årstider kan bruges foran varmen fra brændeovnen. Foruden et enkelt værelse er der i denne afdeling også et thekøkken, toilet samt separat badeværelse, hvor sidstnævnte imponerer med et badekar, hvorfra man kan nyde udsigten til sundet, en dobbelt brusekabine og to håndvaske. Førstesalen rummer en værelsesafdeling med tre værelser, påklædningsværelse samt to badeværelser, hvoraf det ene byder på endnu et badekar. Endelig ligger et sidste værelse i en afdeling for sig selv, hvor tagvinduerne bidrager med et uimodståeligt lysindfald. Afslutningsvist er der kontorbygningen på ca. 190 m2, der er godkendt til erhverv. Her er I sikret en forrygende arbejdsatmosfære med højt til loftet, et tekøkken og en dobbeltsidet prejs. Derved er ejendommen velegnet til dem, der driver egen virksomhed.

Ring for en fremvisning