Skårupøre Strandvej 81, 5881 Skårup Fyn

Panoramaudsigt- 1 række- Skårupøre Strandvej

Højt beliggende med panoramaudsigt over sund og bælt fra primære opholds og soverum mod Langeland. Ejendommen fremtræder i meget velholdt og indflytningsklar stand, med høj kælder/underetage. Velanlagt og afskærmet haveanlæg med udsigts terrasser, petanquebane etc., samt dobbelt muret garage med redskabsrum. Lysfyldt indretning bestående af i stueplan: Præsentabel rummelig entre med skabsvæg Gæstetoilet Vinkelstue med smukke plankegulve og udgang til Udestue med udgang til afskærmet udsigts terrasse Gæsteværelse /kontor med udsigt Rummeligt værelse Soveværelse med skabsvæg og udsigt Køkken Badeværelse med bruseafdeling Høj lysfyldt kælder/underetage med: Separat indgang Bryggers/vaskerum 2 rummelig sammenhængende værelser Stort disponibelt rum, evt. gildesal etc. Fyrrum Disponibelt depotrum Badeværelse med sauna Villaen for køber som ønsker at bo med adgang til strand og naturarealer nær byen.

Parterreetagen indeholder: 2 soveværelser, 2 badeværelser, sauna, motionsrum, arbejdsrum, aktivitetsrum, køkken, vaske- og teknikrum, strygerum samt vinkælder. Der er egen indgang til parterreetagen belagt med marmor, hvilket åbner op for forældre- og børneafdeling eller for privatliv kombineret med erhverv. Parterreetagen har direkte udgang til overdækket terrasse med udendørs pejsearrangement.

Materialevalget er foretaget med omhu og i respekt for tanken der lå bag arkitekturen. Strukturlofter, delvis vandskurede vægge, massiv irokoteak, belingamahogni, marmor, travertin og granit. I køkken/alrum, køkken, vaske- og teknikrum er Svaneelementerne hvidt med kirsebær, der spiller smukt op til gløden i irokoteak og belingamahogni. Alle hårde hvidevarer integreret eller børstet stål tilsvarende alle former for greb og håndtag. Vaskemaskine og tørretumbler hvidt.

Der er lukket gårdmiljø i forbindelse med den dobbelte murede garage og gæsteparkering mod øst, der er marmorbelagt terrasse mod syd og terrasse i hårdt naturtræ mod vest. Begge terrasser har elektriske markiser.
Terrassen mod syd opfordrer til lunchtime. Eftermiddagen og den tidlige aften byder ind på terrassen mod vest.

Når solen går på hæld kan man opleve de skønneste solnedgange. Medens de spejler sig i Svendborg Sund og bådene søger mod havn og ankerpladser kan middagen indtages under den overdækkede terrasse med ild i den udendørs pejs. En sjældent udbudt kvalitetsvilla med unik beliggenhed.