Ellekildevej 14, 5700 Svendborg

Thurø - Direkte til Svendborg Sund - Både/Badebro - Panoramaudsigt.

Arkitekturen med de forskudte tagplaner fornægter sig ikke, når man ankommer til ejendommen. Det gamle skulpturelle æbletræ byder velkommen, og når man træder indenfor i hallen åbenbarer panoramavinduerne den skønneste udsigt
i hele ejendommens længde hver eneste dag fra den højt beliggende grund med indsejlingen til Svendborg, Troense og Bregninge Skov som kulisse. En unik udsigtsperle, der kan få tiden til at stå stille - som bør ses og opleves !

Ejendommen er opført af arkitekt m.a.a. Holger Tangaa, tilbygget med dobbelt garage og gårdmiljø, og gennemrenoveret for ca. kr. 5 mill. ved anvendelse af ægte gedigne materialer i høj håndværksmæssig standard samt nyt tag i 2016,
og fremtræder præsentabelt i gennemført kvalitetsbetonede materialer, der komplimenterer og respekterer hele atmosfæren og skaber en ramme, hvor både privatliv og repræsentative opgaver kan harmonere og gå op i en højere enhed.

Vælger man efter en beundringsstund at spadsere ned gennem det velanlagte kuperede haveanlæg med belysning og anlagt med henblik på minimum af vedligehold, når man på under to minutter til bådebroen, hvor man kan gå direkte ombord og sejle på oplevelse i det sydfynske øhav. På egnen kaldet Danmarks ”skærgård”.
Strandarealet har i fortiden været ophalersted for skonnerter, hvor en naturlig strøm giver sejladsmulighed fra den officielle sejlrende ind til både/badebroen. Grunden er anlagt med stensætninger og vejen er anlagt således, at proviant kan køres helt ned til broanlægget, som er forsynet med el og vand.
Man kan bade direkte fra badetrappen, sætte kajakken i vandet, fange krabber, bage snobrød på bålpladsen, spille boule - eller bare sidde på bådebroens bænk
og nyde lyden af bådene, der stille driver forbi ude på sundet.

Der er med respekt for arkitekturen med de forskudte tagplaner, bygget et lille
hus med overdækket terrasse ind i naturen tæt på broanlægget til haveredskaber, sejlerudstyr etc.

Ejendommen er på to etager - et i stueplan og en parterreetage.

I stueplan går lofterne til kip og der er for at opleve lyset optimalt både vinduer højt oppe, hvor de forskudte tagplaner mødes og tillige i gavltrekanterne.
Der er panoramaudsigt fra alle primære opholds/soverum.
Stueplan indeholder:
Hall med nedgang til parterreetagen, gæstetoilet, skabsentré, kontor/gæsteværelse, køkken/alrum med spiseplads, spisestue i åben forbindelse med rummelig opholdsstue med pejsearrangement med muret pejs og indsats, smukke massive stavparketgulve, soveværelse med direkte adgang til badeværelse med Ifö boblekar og brus.
De åbne områder med gennemførte synlige tagbjælker skaber en varieret rumoplevelse.
Begge stuer, spisestue og soveværelse har udgang til gennemgående terrasse med direkte nedgang til haven. Sydvendt udsigtsterrase med udgang fra spisestuen.

Parterreetagen indeholder:
2 soveværelser, 2 badeværelser, sauna, motionsrum, arbejdsrum, aktivitetsrum, køkken, vaske- og teknikrum, strygerum samt vinkælder.
Der er egen indgang til parterreetagen belagt med marmor, hvilket åbner op for forældre- og børneafdeling eller for privatliv kombineret med erhverv.
Parterreetagen har direkte udgang til overdækket terrasse med udendørs pejsearrangement.

Materialevalget er foretaget med omhu og i respekt for tanken der lå bag arkitekturen. Strukturlofter, delvis vandskurede vægge, massiv irokoteak, belingamahogni, marmor, travertin og granit. I køkken/alrum, køkken, vaske- og teknikrum er Svaneelementerne hvidt med kirsebær, der spiller smukt op til gløden i irokoteak og belingamahogni. Alle hårde hvidevarer integreret eller børstet stål tilsvarende alle former for greb og håndtag. Vaskemaskine og tørretumbler hvidt.

Der er lukket gårdmiljø i forbindelse med den dobbelte murede garage og gæsteparkering mod øst, der er marmorbelagt terrasse mod syd og terrasse i hårdt naturtræ mod vest. Begge terrasser har elektriske markiser.

Terrassen mod syd opfordrer til lunchtime. Eftermiddagen og den tidlige aften byder ind på terrassen mod vest.

Når solen går på hæld kan man opleve de skønneste solnedgange. Medens de spejler sig i Svendborg Sund og bådene søger mod havn og ankerpladser kan middagen indtages under den overdækkede terrasse med ild i den udendørs pejs.

En sjældent udbudt kvalitetsvilla med unik beliggenhed.