Langegyde 54, 5762 Vester Skerninge

Lystejendom nær Ballen Marina


Pragtfuld totalrenoveret lystejendom med udsigt til det sydfynske øhav , marker, skov og 1000 m til Ballen Marina med god badestrand, samt mulighed for bådplads.
Stor grund med hestefold/boks, granplantage, lysthus, smuk anlagt parklignende haveanlæg med bl.a. vandkunstarrangement.
Separat højloftet isoleret bygning opført i 1993 , renoveret og moderniseret i 2008 med bl.a. badeværelse, kontor, pillefyr etc. velegnet til pladskrævende hobby, erhverv etc.

Ejendommen består af hovedbygning med et boligareal på 311 m2 i 2 plan samt værksted/hobbyrum på 180m2.

Hovedbygningen er opført i 1989 og nyistandsat i 2004, med stråtag fra 2013 er i en klasse for sig. Ved opførelsen og istandsættelsen er der udelukkende anvendt udsøgte materialer med bl.a. unoform inventar overalt, klinkegulve med varme, udgang fra næsten alle rum til det fri.

Boligen indeholder i stueplan:
Sittinghall med gedigen ligeløbstrappe til første sal samt helt åbent plan med stue med pejs/brændeovn og udgang til terrassen og haven.
Tillige glasveranda med en betagende udsigt til haven med vandkunsten og det rige dyreliv.
Der er tænkt meget over at optimere lysindfaldet i den åbne afdeling og den store glasstue giver et meget dejligt lys og en spændende åbenhed.

En overdådig køkkenafdeling med mange flotte detaljer, grovkøkken og baggang.
Stort disponibelt rum/garage samt mulighed for indretning af vinrum.
Værelse, badeværelse med bruseniche samt separat walkincloset. Stort soveværelse med eget badeværelse med spa samt dobbelt håndvask.

1 sal:
Stue med plankegulv, udgang til overdækket udsigtsterrasse/altan, brændeovn
Separat stue med flot bredt pitchpine plankegulv, .fritlagte hanebånd medlofter ført til kip.

Der er tale om en bolig med et dejligt indeklima, fordi der udelukkende er benyttet naturmaterialer, vandskurede vægge samt ædle træsorter overalt.