Christiansvej 20, 5700 Svendborg

Herskabelig centralt beliggende villa med panoramaudsigt

Med en storslået og foranderlig panoramaudsigt over byen, havnen og Svendborgsund fra alle opholds-og soverum ligger denne herskabelige og smukke villa i et attraktivt område.
Den klassiske murermestervilla fremstår med et harmonisk ydre. Den er beliggende tilbagetrukket på grunden med en pænt anlagt forhave og en opvokset ugenert baghave med gamle træer.
Beliggenhed er optimal og her kommer I til at bo centralt og i gåafstand til alle vigtige faciliteter I har behov for i hverdagen af både indkøbsmuligheder, skoler, pasningstilbud og byens puls.

Der er her tale om en atmosfærefyldt og gennemrestaureret villa, der fremstår i en flot gennemført stand og lige til at flytte ind i. Den foretagne istandsættelse med bl.a. nyere renoveret tagkonstruktion og tagbelægning samt skorstenspibe og tagrender fra 2015, efterisoleret tagetage etc., er sket med stor respekt for villaens oprindelige alder. Her er smukke patinerede trægulve og flotte fyldningsdøre, og de mange velholdte kernetræs- vinduer lader lyset strømme frit og byder samtidig den billedskønne udsigt inden for.

I bydes velkommen i den charmerende hall med en åben trappe, der fører op til førstesalen. Der er yderligere indgang til et værelse, en fordeler gang med et pænt toilet samt til køkken og stue. Det elegante køkken har god plads og det ligger i åben forbindelse med alrummet. Derfra er videre udgang til en flisebelagt terrasse, hvor I kan sidde i private omgivelser. Det hyggelige alrum ligger i åben forbindelse med de 2 stuer en suite. Her bidrager brændeovnen til den gode stemning og med varme på de kølige dage. Førstesalen gemmer på endnu en lys stue/soveværelse med en smuk udsigt til byen og vandet, samt 2 værelser, et pænt renoveret badeværelse samt fordeler gang og repos. Villaens kælder er tør og brugbar og her er flere gode disponible rum med flere anvendelsesmuligheder. Der er udgang til det ugenerte uderum, som I skal glæde Jer til at tage i brug. Her kan I nyde en skøn lukket velanlagt have med gode kroge græsarealer, drivhus, legehus samt depotrum, krogede høje træer, der giver tilpas med skygge til haven