Ørbækvej 211, Brudager, 5882 Vejstrup

Sydfyn / Brudager - Ideel til den aktive familie, økologisk gårdbutik etc.

Velkommen til Ørbækvej 211, kun en kort køretur fra indkøb, skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og meget mere. Denne ejendom henvender sig perfekt til den aktive familie, der drømmer om livet på landet med rigelig plads til selv at være selvforsynende, og/eller drive en gårdbutik.

Med en boligareal på 145 m2 og et stort grundareal på 1,8 hektar, er her masser af plads at boltre sig på - og det bedste af det hele? De 1,8 hektar jord har ikke været udsat for hverken sprøjtning eller gødning i 16 år, hvilket gør den ideel for økologisk dyrkning og dyrehold. En birkelund på grunden bidrager til glæden og charmen ved ejendommen og kan være et eventyrligt legeområde for børnene eller et fredfyldt oase med hængekøje for voksne.

Boligens 145 m2 er fordelt på to plan og rummer det nødvendige for en komfortabel familiebolig, Huset indeholder; Entré, toilet, pænt badeværelse, en stor stue med brændeovn, åbent landkøkken. På førstesal ligger; To gode værelser, et gennemgangsværelse og en repos. Til ejendommen hører desuden flere gode disponible rum.

De gode udbygninger på ejendommen åbner op for mange muligheder, herunder at starte en gårdbutik som kunne tiltale forretningsorienterede sjæle eller hobbylandbrugere, der ønsker at dele deres høst med lokalsamfundet.

Omfavn muligheden for at tage skridtet væk fra det hektiske byliv og ind i denne landlige idyl, hvor familien kan vokse, spire og trives.

Opdag potentialet i denne landejendom på Ørbækvej 211 - det perfekte sted at kalde hjem for den aktive og naturbevidste familie.