Ørbækvej 264, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Rummelig lystejendom i ugenerede naturskønne omgivelser nær Svendborg

På Ørbækvej i Gudbjerg for enden af lukket vænge venter der jer en særdeles velholdt, rummelig og velindrettet ejendom, med en smuk åben panoramaudsigt over den sydfynske natur med bæltkig. Ejendommen er løbende moderniseret og indrettet med mulighed for 2 selvstændige lejligheder og der er tillige plads til hobbyhusdyrhold samt mulighed for ekstra tilkøb af jordtilliggende. Derfor er denne flotte ejendom velegnet til at bo flere familier og generationer eller måske drive Bed& Breakfast m.m. i dette naturskønne kuperede område med Stokkebæk Å, der bugter sig gennem landskabet.

Ejendommen er ugenert beliggende, dog centralt med gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue.
Skal man pendle så er der kun ca. 10 min. kørsel til Svendborg, 20 min. kørsel til Nyborg og 25 min. kørsel til Odense.

Boligens naturlige opdeling sker ved det rummelige indgangsparti. Herfra er indgang til begge afdelinger af boligen.

Den ene del af beboelsen består af lyse og imødekommende fællesrum med et åbent køkken-alrum og stue med smukke udsigter, og udgang til en solrig terrasse. Her er god plads til at være sammen som familie omkring madlavning og sofahygge. Denne del rummer endvidere et soveværelse med skabsvæg og direkte indgang til et badeværelse med badekar samt 2 værelser og et gæstetoilet.
I den anden afdeling finder vi et hyggeligt køkken med udgang til en terrasse, 2 store værelser, et nyt bryggers, badeværelse med bruseniche, depotrum, en opholdsstue med plankegulv og opgang til førstesal, der er indrettet med stue/værelse. Her ligger et gemt potentiale i det uudnyttede loftsrum.

Der er anlagt en ca. 7.500 kvm stor parklignende have med uendelige udfoldelsesmuligheder, gode terrasser og masser af plads til leg og fysisk udfoldelse.
Mulighed for tilkøb af yderligere 63.000 kvm jordtilliggende, og derfor velegnet til heste/husdyrhold.

Udover en fantastisk bolig får I tillige 64 kvm indbygget garage med separat fyrrum, træpillefyr og oliefyr samt et fritliggende maskinhus.

En skøn ejendom til en yderst fornuftig pris og med rigtig gode muligheder for anvendelse, alt sammen i smuk natur med let adgang til hverdagens nødvendigheder og større omkringliggende byer.